МЕЂУНАРОДНА БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА КРАЈЕМ АВГУСТА НА СТАРОЈ ПЛАНИНИ

Share
Међународна трка у планинском бициклизму на Старој планини стартује 24., а завршава се 28. августа. Трка ће бити одржана на изазовним теренима Старе планине, а најспремнији возачи такмичиће се у тркама на 30 и 60 километара, а они најбољи стићи ће и до квалификационих бодова за Светско маратон првенство. 
 
„Кров Србије“ се од прошле године налази у редовном календару „Serbia Epic“ серије, а сјајна трка коју су такмичари могли да искусе 2023. године повећала је интересовање свих потенцијалних учесника. Организатори такмчења – „Serbia Epic“ и Бициклистички клуб Нови Сад, нарочито су поносни на чињеницу да после сјајне слике послате како са Фрушке горе и Андревља, тако и „Чачалице“ и Пожаревца још једна трка развити нове дестинације погодне за спортски туризам.
 
То су наравно препознали из општине Књажевац под чијим се покровитељством и реализује ова јединствена међународна спортска манифестација. Побољшање туристичке летње сезоне и развој нове спортско-туристичке дестинације значиће и Јавном предузећу „Стара планина“, уз чију ће подршку и другу годину у низу бити организована „Епска трка“.
 
“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.