КРОЗ ЈАКУ БАЗУ ДО УСПЕХА, ПУТ КК „ЛЕДА“ ИЗ КЊАЖЕВЦА ДО БУДУЋНОСТИ ИГРЕ ПОД ОБРУЧИМА

Share
Кошаркашки клуб “Леда“ из Књажевца врши упис нових чланова у школу кошарке. Врата клуба отворена су за све заинтересоване дечаке и девојчице од седам до 14 година, сваког радног дана за време одржавања тренинга у сали Гимназије. Клубом иза кога је сјајна сезона у конкуренцији пионира и млађих пионира, годинама са великим успехом у раду са млађим категоријама руководи тренер Милош Ђикић и сарадници са вишегодишњим искуством.
 
„Драга дечице и родитељи, кошаркашки клуб Леда врши упис за дечаке и девојчице узраста од 7 до 14 година. Доведите своју децу да се друже, играју и науче основе кошарке, развијају тимски дух са школованим тренерима и буду део нашег клуба. Први пробни месец је бесплатан и може свако да проба без икаквих обавеза. Добродошли у KK Леда“, наводе из књажевачког кошаркашког клуба.
 
Могућ је и индивидуални рад са децом ван колективних тренинга.
 
„Желимо да кошарци вратимо популарност какву је имала некада у Књажевцу, али искључиво са својом децом. Циљ је да створимо јаку базу из које ћемо добијати сениоре кадре да остваре значајније успехе. Са полазницима раде школовани тренери, посвећени и увек се трудимо да створимо добру атмосферу на сваком тренингу“ истиче тренер Ђикић.
Све додатне информације можете добити на телефон 064/8288-458. За крај разговора, нешто по чему се сигурно разликују од већине клубова у Србији.
 
„Да напоменем врло битну ствар, деци и родитељима не наплаћујемо путовања и одлазак на утакмице, спортску опрему, храну и слично томе, све ван чланарине потпуно је бесплатно“, закључује за „Глас спорта“ Милош Ђикић.
“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.