ЈАВНИ КОШАРКАШКИ ТРЕНИНГ ДРУГОГ ДАНА ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Share

Каква би то спортска недеља била, да један од дана није посвећен најтрофејнијем српском спорту, па су тако 2. дана „Спортског изазова“ показни тренинг на терену Основне школе „Хајдук  Вељко“ у Зајечару, одржали кошаркаши. Чланови млађих селекција Кошаркашког клуба „Бин“ почели су први, а врло брзо су им се придружили ученици од 1. до 4. разреда школе домаћина, који су показали своје умеће у разним вештинама на полигонима и малим кошевима, постављеним специјално за ову прилику.

Учесницима се пре почетка тренинга обратио генерални секретар Спортског савеза града Зајечара, Игор Божиновић, који је пожелео свим учесницима пуно среће, како у спорту, тако и у образовању, без кога и нема успешног спортисте и човека. Захвалност иде и на адресу ОШ „Хајдук Вељко“, како директорке, тако и запослених, на разумевању и уступању терена за спровођење спортских активности прва два дана Европске недеље спорта.

Тренеру Кошаркашког клуба „БИН“ Небојши Николићу у раду су помагали сви присутни представници зајечарске „куће спорта“ који су анимирали малишане и учествовали у раду са њима.

Наставак акције је већ у среду 25. септембра, за када је заказан дупли програм „Спортског изазова“. Најпре, са почетком у 10 сати у дворишту ОШ „Љубица Радосављевић Нада“ на програму је школски народни вишебој, који ће школарцима презентовати тренер и председник Џудо самбо клуба „Тимок“ Никола Дишковић. У сали исте зајечарске школе у 19:30 биће изведен јавни и показни тренинг у презентацији Одбојкашког клуба „Зајечар“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.