ФУДБАЛЕРИ ТИМОКА У ТРСТЕНИКУ ПОД ИМПЕРАТИВОМ ПОБЕДЕ

Share

Фудбалери Тимока гостују екипи Трстеника у мечу 7. кола Српске лиге „Исток“. Утакмица је на програму у суботу 21. септембра од 15:30, а Зајечарци ће покушати да тријумфом поврате самопоуздање изгубљено у претходна два дуела у којима је зајечарски српсколигаш освојио само један од могућих шест бодова и пао са лидерске позиције на 4. место табеле са 11 бодова.

Зајечарци су пре 10 дана добили новог тренера Дениса Јована који их је пар дана по именовању предводио против Ђердапа. Нови стратег није дебитовао победом, промашене су бројне прилике, остваиле су трага турбуленције у спортском сектору, па су Кладовљани однели драгоцен бод са Краљевице. Тријумф је сада императив, поготово што је и следећи ривал тим са зачеља табеле. Наиме, Трстеничани су у шест одиграних кола освојили један бод и наласе се на последњем 16. месту српсколигашког „Истока“.

Тимок у сусрет изузетно важном гостовању гледа у леђа Динаму из Врања и Дунаву који су сакупили по 13 бодова и деле лидерску позицију, док је бод више од Зајечараца на 3. месту освојила екипа Морава из Ћуприје.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.