ФУДБАЛЕРИ ТИМОКА СЛАВИЛИ У НЕГОТИНУ, СЛЕДИ ДВОМЕЧ СА КОМШИЈАМА ИЗ БУГАРСКЕ

Share

Фудбалери Тимока забележили су прву победу на припремним утакмицама, пошто су у трећем контролном сусрету савладали екипу „Хајдук Вељка“ у Неготину резултатом 1:2 (1:1). Зајечарци су до победе стигли након преокрета, пошто су домаћи стекли предност већ у 10. минуту, али су гости узвратили преко Стојадиновића само пар напада касније.

Славље Тимоку донео је нападач пристигао из црногорског друголигаша Кома Петар Барац, који је одлично реаговао на центаршут повратника у плаво-беле редове Тричковића и главом погодио мрежу Неготинаца.

Дрес Тимока у Неготину носили су следећи фудбалери:

Јовић, Kиш, Ванић, Петровић, Тричковић, Росић, Антуновић, Урош Николић, Стојадиновић, Живић, Барац. Прилику у наставку су добили: Јовановић, Растко Николић, Огњеновић, Стаменковић, Цветковић, Милосављевић, Младеновић, Машић и Мирковић.

Играчи Тимока ће до почетка првенства одиграти још три пријатељска меча. Најпре двоструки окршај са бугарским друголигашем, екипом Бдина која ће прво угостити Зајечарце у недељу 28.јула, док је реванш заказан на Краљевици три дана касније. Генерална проба је против Дунава из Прахова у Зајечару 3. августа.

Зајечарци су коначно сазнали и распоред утакмица у првом делу сезоне, пошто је у понедељак 22. јула одржана Конференција клубова Српске лиге „Исток“ у Врању. Тимок креће из нишког Поповца 10. августа, док ће први домаћи сусрет одиграти недељу дана касније против СФС Борца. Дерби је на програму у 5. колу, када ће изабраници тренера Николића гостовати Радничком у Пироту.

Ево и комплетног распореда:

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.