ФУДБАЛЕРИ ТИМОКА РЕМИЗИРАЛИ СА ЂЕРДАПОМ

Share

Фудбалери Тимока нису успели да савладају екипу Ђердапа и на тај начин омогуће свом новом тренеру Денису Јовану да дебитује победом, пошто су у мечу 6. кола Српске лиге „Исток“ ремизирали са екипом Ђердапа 1:1. Зајечарци су повели поготком везисте Огњеновића, који је сјајним ударцем са 20 метара довео Тимок у вођство. Домаћи су тако крунисали бољу игру у првом полувремену, где су могли да дођу до осетније предности.

Ипак, како то нису учинили, казна је стигла у наставку. Кладовљани који су дошли по бод и имали само један шут у оквир гола и то главом, успели су да стигну до важног бода у борби за опстанак, која их свакако очекује. Главни судија сусрета из Крушевца окарактерисао је контакт у шеснаестерцу домаћих као прекршај, па су гости изједанчили са беле тачке и стигли до трећег ремија у сезони.

До краја сусрета, резултат се није мењао, па домаћем стратегу Јовану остаје много брига, да очигледно уздрман састав подигне и врати на победнички колосек. Тимок након шест одиграних кола има учинак од три победе, два ремија и једног пораза и налази се на 3. месту табеле српсколигашког „Истока“ са 11 освојених бодова, колико има и четвртопласирано Јединство из Параћина.

На челу је помало изненађујуће Дунав из Прахова са 13 бодова, док је на 2. месту Морава из Ћуприје са бодом мање. Ипак, у недељу је на програму дерби кола у Врању, где домаћи Динамо очекује Раднички из Пирота. Врањанци су после пет кола на 10 бодова, док су Пироћанци сакупили девет.

Зајечарце наредног викенда очекује нови меч са императивом победе, а сусрет против дављеника из Трстеника свакако неће бити лагана шетња. Наиме, домаћинима гори под ногама јер имају пет пораза у првих шест утакмица и са једним освојеним бодом налазе се на зачељу табеле. Утакмица у Трстенику на програму је 21. септембра од 15:30.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.