ЕКИПА ГРЉАНА У ПОХОДУ НА ПЕХАР ШАМПИОНА СЕОСКИХ ИГАРА – ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ У ЧАЧКУ ЗА ВИКЕНД

Share

Екипа Грљана учествоваће предстојећег викенда у великом финалу Сеоских игара Спортског савеза Србије. Домаћин Државног такмичења који ће окупити најбоље сеоске спортске екипе из Србије је Чачак, а надметање је на програму од 23. до 25. августа на теренима Спортског центра „Младост“ у центру Моравичког округа.

Поред шестоструких узастопних учесника великог финала екипе Грљана из Зајечара, који су своју доминацију потврдили и ове године, како победом на градским квалификацијама на Поповој плажи, тако и освајањем првог места на Регионалном такмичењу на истом месту, пласман у завршницу обезбедили су:

Доња Трепча – Чачак

Бродарево – Пријепоље

Каоник – Крушевац

Лучица – Пожаревац

Оране – Бојник

Оџаци – Трстеник

Чумић – Крагујевац

Екипу Грљана ће и овог пута предводити Спортски савез града Зајечара, а претходне три сезоне освојена су три бронзана одличја и три трећа места на завршним такмичењима у Чачку, Убу и Пожаревцу, када им је буквално за длаку измакла и главна награда српске „куће спорта“ у виду терена за мали фудбал и рукомет. Конкуренција је и ове године изузетна, 8 најбољих спортских села у Србији, односно по једна првопласирана екипа са Регионалних такмичења одржаних широм наше земље.

Да ли Грљанци могу коначно да се домогну титуле и обезбеде највећем зајечарском селу потпуно нови спортски терен, поклон Спортског савеза Србије најуспешнијој екипи Сеоских спортских игара, сазнаћемо тек у недељу 25. августа, када ће бити спуштена завеса на овогодишње издање ове престижне и најмасовније манифестације Спортског савеза Србије.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.