АКТИВНОСТИ УСТАНОВЕ ЗА СПОРТ У БОЉЕВЦУ

Share

Побољшање функционисања спорта у Бољевцу био је кључни циљ формирања Установе за спорт од стране Скупштине општине Бољевац пре непуне три године. Одржавање и коришћење бројних терена и спортске инфраструктуре само су део програма рада једне од најмлађих српских спортских установа.

Чувени „Вртић“, парк и терени на којима су стасавале бројне генерације бољевачких спортиста свакако је део спортских комплекса којима се посвећује посебна пажња. Установа за спорт Бољевац је из разлога повећања безбедности пре свега младих који користе игралиште,  уредила терен за мали фудбал, који се налази у непосредној близини Установе.

У раду су имали и неочекивану помоћ.

„Постављање заштитних ограда иза голова, преуређивање самог рукометног игралишта у „Вртићу“, које се најчешће користи за мали фудбал, а све у циљу веће безбедности корисника, био је циљ ове акције. Посебно се захваљујемо омладинцима фудбалског клуба „Ртањ“ који су нам помогли да офарбамо ограду око терена“, истакао је за „Глас спорта“ директор Установе Стеван Драгојевић.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.