АКАДЕМИЈА ПЛИВАЊА ТИМОК ОД 1. ЈУЛА НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ У ЗАЈЕЧАРУ

Share
Академија пливања Тимок почиње са радом на градском базену у Зајечару од понедељка 1. јула. Часови пливања организовани су радним данима од 19 до 20 часова, а зајечарски клуб је после годину дана паузе дочекао право летње време и недавно отварање базена на Краљевици, који је своје капије отворио у петак 21. јуна.
 
Сви заинтересовани полазници могу да постану чланови Академије пливања „Тимок“. Програм зајечарског пливачког клуба обухвата:
 
– обуку пливања 
– школу пливања
– такмичарско пливање
– рекреативно пливање
– пливање у функцији здравља, превентиве и рехабилитације.
Академија пливања „Тимок 2021“ функционише кроз степеновани принцип који се односи на све програмске активности, док су пријаве и све додатне информације могуће на број телефона 062/8322812, поручио је за „Глас спорта“ Марко Панић, председник клуба и лиценцирани пливачки тренер са дугогодишњим, скоро дводеценијским стажом који је стицан у Нишу, а последње три године у Зајечару.
Упис нових чланова је радним данима у вечерњим терминима од 19 до 20 сати, а цена износи 3.000 динара и обухвата 10 долазака, који се морају искористити у 15 термина. Након завршене обуке, биће организовано такмичење на основу способности полазника, који ће добити и диплому.
НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.