Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ФУДБАЛЕРИ ТИМОКА ПРОТИВ НИШЛИЈА ЗА ТРЕЋУ ВЕЗАНУ ПОБЕДУ

Подели

Фудбалери Тимока дочекаће екипу „Брзог Брода“ у мечу 10. кола Српске лиге „Исток“. Зајечарци ће на Краљевици у суботу 12. октобра од 15 сати угостити претпоследњи тим лиге и покушати да стигну до трећег везаног тријумфа, чиме би остали у трци за сам врх табеле.

Најважније је било за новог шефа струке Дениса Јована пробити лед, а то је учињено победом над Јединством из Параћина на домаћем буњишту. Када се на то надовезао тријумф на гостовању „Јединству 1936“ у Крушевцу, рецепт за излазак из кризе се сам даље цртао.

Тимок након девет одиграних кола има 17 освојених бодова и налази се на 4. месту српсколигашког „Истока“. Лидер је и даље „Динамо Југ“ из Врања са пет бодова више на свом конту, док су се између два тима сместили Морава из Ћуприје која је сакупила 21 и пиротски Раднички са 18 бодова.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *