Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ ЗА КРАЈ ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Осам сјајних спортских дана су иза нас, а Европска недеља спорта испунила је сва очекивања у Зајечару. Последњи дан „Спортског изазова“ обележило је Градско такмичење ученика основних школа у стоном тенису.

Надметање у организацији Зајечарског савеза за школски спорт (ЗШС) одржано је у понедељак 30. септембра у хали спортова на Краљевици, а најуспешније екипе и појединци изборили су пласман на Окружно такмичење. Највише успеха имали су ученици и ученице ОШ „Десанка Максимовић“ који су тријумфовали како у појединачној, тако и у екипној конкуренцији.

Тамо ће им се придружити и најбољи са средњошколског такмичења, који су последњег дана Европске недеље спорта имали прилику да вежбају за своје надметање, под будним оком како професора физичког васпитања, тако и тренера из Стонотениског клуба „Тимок“ из Зајечара.

Све је у Зајечару кренуло претходног понедељка 23. септембра из ОШ „Хајдук Вељко“, а Спортски савез града Зајечара као организатор укључио је у овај спортски догађај школе, професоре физичког васпитања, тренере, клубове, заступљени су били фудбал, одбојка, кошарка, тенис, рукомет, традиционалне народне вештине, тако да су сви они добили прилику да се презентују на прави начин.

Оно што је најважније, велики број малишана имао је прилику на различитим спортским теренима да се окуша у различитим дисциплинама и можда открије којим спортом жели да се бави у будућности.

фото: Миомир Симоновић/Глас спорта

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *