Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ПРЕТПОСЛЕДЊИ ДАН ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ У ЗНАКУ ТЕНИСА

Подели

Иако Европска недеља спорта у Зајечару полако улази у завршницу, садржаја и активности не мањка. Тако је било и претпоследњег 7. дана „Спортског изазова“ у Зајечару, који је обележен јавним тениским тренингом. Нове наде „белог спорта“ кроз тајне и вештине тениса водио је дугогодишњи тренер и председник ТК „АС Тимок“ Дарио Петковић.

Тренинг је одржан у недељу 29. септембра на Поповој плажи, где су на шљаци прве тениске покрете вежбали малишани под будним оком тренера и представника Спортског савеза града Зајечара.

Тениски клуб „АС Тимок“ је већ годинама неизоставан део програма „Спортског изазова“ у Зајечару. Било је ту и државних првенстава, школских такмичења, али и показних тренинга и школа тениса, тако да нема сумње да ће сарадња бити продужена на обострано задовољство.

Програм Европске недеље спорта у Зајечару се завршава у понедељак 30. септембра, када ће у хали спортова на Краљевици бити одржано градско такмичење ученика основних школа у стоном тенису. Организатор турнира у склопу „Спортског изазова“ са почетком у 10 сати је Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС) уз подршку Спортског савеза града Зајечара.

фото: Миомир Симоновић/Глас спорта

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *