Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ТИМОК СЛАВИО ПРОТИВ ЈЕДИНСТВА ЗА ПРЕКИД МИНИ СЕРИЈЕ ЛОШИХ РЕЗУЛТАТА

Подели

Фудбалери Тимока савладали су екипу Јединства резултатом 2:0 (1:0) у мечу 8. кола Српске лиге „Исток“. Зајечарци су доминантно, од самог старта утакмице јасно дали до знања гостима из Параћина да бодови остају на Краљевици.

Ангажованија игра домаћина крунисана је поготком најрасположенијег актера утакмице Косте Живића, који је у 36. минуту довео домаће у вођство. Исти играч само пар минута касније промашује колосалну прилику за дуплирање предности, па се на полувреме одлази минималним вођством Тимока. Наставак утакмице донео је још један погодак у мрежи гостију и то са беле тачке после прекршаја над Костом Живићем. Прецизан са пеналтика био је нападач Милош Јанковић.

Тимок је тријумфом 28. септембра прескочио на табели управо ривале из Параћина, али и Јагодинце, па се након осам одиграних утакмица налази на 5. месту српсколигашког „Истока“ са 14 освојених бодова, два мање од лидера из Врања, који додуше има и меч мање на свом конту. Зајечарци на тај начин са знатно више самопоуздања очекују гостовање шестопласираном Јединству у Крушевцу наредног викенда.

ТИМОК 1919: Јовановић, Павловић, Милуновић, Киш, Антуновић (Огњеновић), Јанковић, Р. Николић (Цветковић), Тричковић, У. Николић, Живић (Милосављевић), Стојадиновић

ЈЕДИНСТВО: Бркић, Тадић, Станчић, Кркић, Обрадовић (Маринковић), Клашња (Миленовић), Дедијер (Милошевић), Радовановић (Митић), Стојанов (Јевтић), Настасијевић, Мијатовић

Невероватно звучи податак да је неколико играча Тимока пореклом из Габровнице, па је ред да истакнемо и ту занимљивост, везану за то старопланинско село. Сем стрелца и понајбољег фудбалера суботње утакмице 19-годишњег Живића, пристиглог из књажевачког Тимочанина, то су и Тричковић и Растко Николић.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *