Учитавање

Унесите термин за претрагу

КОШАРКА Тимочка Крајина

КОШАРКАШИ РТЊА ПОРАЖЕНИ У ПРВОЈ ПРИПРЕМНОЈ УТАКМИЦИ ПРЕД СТАРТ НОВЕ СЕЗОНЕ

Подели

Кошаркаши Ртња поражени су после продужетка од екипе ОКК Сокобања резултатом 80:93 (15:22, 19:19, 15:17, 27:18, 4:17). Утакмица одигана 19. септембра у хали спортова у Бољевцу била је прва пријатељска за играче оба тима у склопу припрема за сезону у Другој српској лиги која стартује прве недеље октобра.

Бољевчани су добрано подмладили тим, али и даље са озбиљним амбицијама улазе у ново првенство. Шеф стручног штаба домаћих Иван Павловић могао је да рачуна и на нека добро позната имена попут искусног Ненада Груја, али и повратника на кошаркашке терене и тренера са дугогодишњим искуством Стевана Драгојевића, који је минуле три сезоне седео на клупи БИН-а из Зајечара, а који се играчки активирао и на свом повратничком дебију постигао 10 поена.

Пред око 200 гледалаца, било је јасно да оба тима нападају сам врх табеле, а гости појачани центром нишких „Ратника“ и Миладиновићем из Алексинца надају се промоцији у виши ранг, за шта су вероватно и први фаворити.

Што се Бољевчана тиче, у плану је још пар припремних сусрета са екипама из окружења. Све у циљу како би што спремније дочекали почетак нове сезоне у Другој српској лиги „Исток“.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *