Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ФУДБАЛЕРИ ТИМОКА ДОБИЛИ НОВОГ ТРЕНЕРА, ДЕНИС ЈОВАН НА КЛУПИ ЗАЈЕЧАРСКОГ СРПСКОЛИГАША

Подели

Фудбалски клуб Тимок 1919 је експресно реаговао и после одласка тренера Јовановића, решење на месту шефа стручног штаба пронашао у перспективном 34-годишњем Денису Јовану. Рођени Врбашанин је минуле две сезоне провео у Јагодини, на месту помоћника тренера. Каријеру је започео у школи фудбала Хајдука из Куле, да би потом радио у Радничком из Сомбора, Слоги из Краљева и јуниорској селекцији Вождовца, а Тимок ће му бити први самостални посао главног тренера.

Деби ће имати већ у суботу 14. септембра од 16 сати када у Зајечар стиже екипа Ђердапа, у мечу 6. кола Српске лиге „Исток“ где је победа императив.

О томе како је сасвим случајно постао тренер Хајдука из Куле са 22 године после доживљене тешке повреде и како је школу фудбала од неколицине полазника довео до респектабилне бројке од преко 100 чланова читаћете у неким наредним чланцима „Гласа спорта“. Нови тренер српсколигаша са Краљевице истиче и сарадњу са некадашњим голгетером Црвене звезде Душаном Ђокићем, са којим је најпре радио у краљевачкој Слоги, да би заједно успели да спасу омладинску екипу Вождовца од испадања из Квалитетне лиге.

Са Тимоком се први пут сусрео на клупи Јагодине, где је као асистент главног тренера учествовао у великом успеху и освајању Купа ФСРИС и управо то је пресудило код челних људи Зајечараца да управо Јовану пруже шансу на клупи српсколигаша са највећим могућим амбицијама.

„Реч је о изузетно перспективном стручњаку, који верујемо има много амбиција да започне самосталну каријеру на прави начин. Нарочито је битно искуство из претходне две сезоне у Јагодини, где је имао прилику да на делу види све наше ривале у Српској лиги „Исток“, навели су из управе ФК Тимок 1919.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *