Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ТИМОК ПРОТИВ ВЛАСИНЕ ЗА ОСТАНАК У ВРХУ СРПСКЕ ЛИГЕ „ИСТОК“

Подели

Фудбалери Тимока дочекаће екипу Власине у мечу 4. кола Српске лиге „Исток“ у суботу 31.августа од 16:30. Утакмица на старом градском стадиону под Краљевицом биће лепа прилика да Зајечарци продуже низ непобедивости на домаћем терену и остану у самом врху табеле.

Изабраници тренера Јовановића нису успели минулог викенда да однесу сва три бода са гостовања у Ћуприји, али по свему виђеном неће се много екипа наиграти фудбала против Мораве. Било је 1:1, а бод Зајечарцима донео је нападач Јанковић са беле тачке. Радује да је новајлија и на другом узастопном мечу погодио мрежу ривала, а нема сумње да ће поново предводити напад Тимока и против гостију из Власотинца.

Што се Власине тиче, три одиграна меча и учинак од једне победе и два ремија говоре да се ради о тврдој екипи, али улога фаворита припада домаћим играчима. Тимок је после три кола на деоби 1. места табеле са 7 освојених бодова, колико имају и екипе Динама из Врања и Јединства из Параћина.

Последњи меч на Краљевици суботњи ривали одиграли су у последњем колу јесењег дела Српске лиге „Исток“ 2022. године који су Зајечарци решили у своју корист резултатом 2:1. Победа у сутрашњем окршају донела би преко потребни мир пред гостовање Радничком у Пироту.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *