Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Србија Фудбал

ЗАЈЕЧАРАЦ МИЛОШ РОШЕВИЋ НОВИ ФУДБАЛЕР РАДНИЧКОГ ИЗ КРАГУЈЕВЦА

Подели

Милош Рошевић, 23-годишњи нападач из Зајечара, нови је фудбалер Радничког из Крагујевца. Дете Тимока, играч који је прошао све селекције клуба са Краљевице, био је један од најважнијих шрафова екипе плаво-белих и један од најзаслужнијих за пласман Зајечараца у Прву лигу Србије 2021. године. Као један од најталентованијих српских нападача у фебруару 2022. године је задужио дрес Спартака из Суботице, чији је члан био претходне две и по сезоне, али позив учесника Лиге Конференције и најпријатнијег изненађења Суперлиге Србије није могао да одбије.

Са Радничким је договорио трогодишњу сарадњу и верује да ће му пријати рад са стручњаком који преферира нападачки и директан фудбал, као што је то случај са босанско-херцеговачким тренером Феђом Дудићем, који је у Крагујевцу направио право чудо претходне сезоне, вративши пре свега публику на „Чика Дачу“, стадион који је немали број пута био испуњен до последњег места.
 
„Није било тешко донети одлуку, брзо смо се договорили, Раднички даје шансу младим фудбалерима и игра офанзиван фудбал, тако да очекујем пласман у врху Суперлиге и нови излазак у Европу“, истакао је зајечарски нападач Милош Рошевић по потписивању уговора.
Раднички циклус припремних утакмица почиње из Крагујевца дуелом са имењаком из Ниша, док након тога изабраници тренера Дудића припреме настављају на Златибору. На српској планинској лепотици крагујевачког суперлигаша очекују провере са шампионом Црне Горе Дечићем, Слогом из Добоја, кипарским Апоелом и за крај против Младости из Лучана, како би што спремније дочекали сусрете Лиге Конференција.
 
Крагујевчани су слободни на старту трећег по снази европског такмичења, док у 2. колу чекају победника двомеча између Динама из Тбилисија и Морнара из Бара, када ће у Европи дебитовати и последње у низу појачања Радничког, Зајечарац Милош Рошевић.
НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *