Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар РУКОМЕТ

РУКОМЕТАШИЦЕ ЗАЈЕЧАРА И ДАЉЕ БЕЗ ПОРАЗА, ТРИЈУМФ У АЛЕКСИНЦУ ЗА МАКСИМАЛАН УЧИНАК НА СТАРТУ СЕЗОНЕ

Подели

Рукометашице Зајечара савладале су екипу Алексинца резултатом 22:35 (8:19) и задржале максимални учинак на врху табеле. Изабранице тренера Петровића су прилично лако изашле на крај са домаћим саставом и дошле до шесте узастопне победе на старту сезоне.

Најефикаснија у редовима гошћи била је Богдана Симоновић која је изрешетала гол Алексинчанки са 10 погодака и наставила сјајна издања по повратку у Зајечар након четири године боравка на студијама. Велику подршку имала је у Јелени Балевић и Емилији Вељковић које су постигле по 7 голова.

Наредно коло које ће уследити након паузе, доноси ново гостовање Зајечарки, које путују у Кладово на мегдан Ђердапу. И на том сусрету гошће су изразити фаворити пошто Кладовљанке у седам одиграних утакмица имају по једну победу и реми и уз пет пораза налазе се на претпоследњем месту табеле са свега 3 освојена бода.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *